VIDEO: Le Pirate Beach Club, Nusa Lembongan & Nusa Ceningan – Bali

30 april 2015 | door Jessie

Twee maanden geleden maakten we een mooie rondreis op Bali. Eén van de paradijsjes die we aandeden waren de eilanden Nusa Lembongan en Nusa Ceningan op 25 minuten varen ten zuiden van Bali. Het water is hier prachtig blauw en de sfeer is er relaxed. Het is er veel minder druk dan op het grote Bali en er is weinig verkeer. Slippers aan, zonnebril op en met de scooter de eilanden rond. Het typische eilandgevoel hadden we snel te pakken!

Zo ontdekten we Le Pirate Beach Club & Hotel op Nusa Ceningan. In het filmpje zie je hoe heerlijk het hier is! Absoluut de moeite waard om naartoe te gaan voor een lekkere lunch, lounge en plons in het zwembad. Je kunt er ook slapen in hutjes. Het motto: Simple luxury for the adventurous traveller. Je vindt hier geen Kingsize bed of prachtige badkamer, wel een charmante hut, prachtig uitzicht en heerlijk eten.

IMG_4394 (1024x668)

Reistips voor Nusa Lembongan en Nusa Ceningan

   • Pak de Fast Boat vanaf Sanur. In 25 minuten ben je op Nusa Lembongan.
   • Huur een scooter en verken de eilanden. Bij het Mangrove bos vind je veel Warungs.
   • Ga lunchen bij Panorama Point op Nusa Lembongan. Prachtig uitzicht, lekkere saté.
   • Je kunt er mooi duiken. Er zijn veel duikscholen op Nusa Lembongan. Dit is ook één van de weinige plekken waar je kans hebt op de Mola Mola en Manta’s. Wij zagen beide:-).
   • Als je van golfsurfen houdt dan zit je hier goed!
   • Loop of rijd met je scooter over de hangbrug naar Nusa Ceningan.
   • Secret Point Beach op Nusa Ceningan.

   IMG_4378 (1024x683)

   Nusa Lembongan en Nusa Ceningan vormen samen met Nusa Penida het ‘Nusa Paradise’. Ze zijn een aanrader om te bezoeken wanneer je van duiken en surfen houdt. Ben je lang genoeg op Bali en houd je van afwisseling? Dan is het ook een goede optie om deze eilanden aan te doen. De sfeer op de eilanden is namelijk net even anders dan aan de zuidelijke kust van Bali en al helemaal dan in Ubud of Lovina en omgeving.

Jessie

Foodie, chef en blogger met passie voor heerlijk eten en genieten.

Volg mij op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Facebook