Contact

Samenwerken of adverteren? Dat kan!

Jessiescuisine.com trekt maandelijks 20.000 unieke bezoekers, met ruim 35.000 pageviews. Deze aantallen groeien steeds.

Voor advertorials, bannering, advertenties of overige commerciële samenwerkingen op onze website of social media, vragen we je contact op te nemen via jessica@jessiescuisine.com of 06-48078051.

Persberichten, uitnodigingen en restaurantrecensies

Neem hiervoor contact op via jessica@jessiescuisine.com.

Producten en/of post toesturen

Ik ontvang graag producten of post die een link hebben met food, wijn en hospitality. Het toesturen van een product ter review is altijd vrijblijvend. Producten waar wij blij van worden, nemen we mee in onze uitingen op social media. Verdient jouw product meer aandacht? Neem dan even persoonlijk contact op per mail of telefoon.

Vragen en/of opmerkingen

Heb je een vraag, suggestie of tip naar aanleiding van je bezoek aan onze site? Stuur een e-mail naar jessica@jessiescuisine.com of benader ons via social media. Wij lezen het graag!

Catering & Private Dining

Ben je van plan een diner, borrel of wijnproeverij te organiseren? Jessie’s Cuisine is jou graag van dienst! Neem contact op met ons op zodat we jouw wensen en ideeën kunnen bespreken alvorens we een passend voorstel doen.

  • Velden met een * zijn verplicht.

CONTACT GEGEVENS

Hallo, welkom op mijn blog! Hier vind je culinaire inspiratie met lekkere recepten die nét even anders zijn, wijnweetjes, reizen, reviews en kooktips. Culinaire charme dat is waar ik voor sta.

Ik ben Jessica, een foodie pur sang en verwezenlijk mijn culinaire passie in mijn bedrijf Jessie’s Cuisine en op deze blog.

Laat je inspireren en geniet!
Liefs, Jessica

  • Jessie's Cuisine

  • Laan van Poot 118
  • 2566 EC Den Haag

Nieuwsbrief