Jessie’s Cuisine

Jessie’s Cuisine is mijn bedrijf waarin ik met veel plezier diensten aanbied op culinair gebied zoals private dining, walking dinners, culinaire catering, pop-up restaurants en wijnproeverijen.

Jessie’s Cuisine is ontstaan uit mijn passie voor culinair genieten en dat proef je! Bij Jessie’s Cuisine vind je volle, frisse smaken, prachtige gerechten die van het bord afspatten en wijnen met een verhaal. Jessie’s Cuisine staat garant voor een unieke culinaire beleving!

Culinair, creatief & charme
Niet de standaard stamppot, niet de eeuwige bitterbal, maar mooie gerechten en hapjes met oog voor detail. Wil je gastronomisch genieten tijdens een private dining of een walking dinner, of ben je juist op zoek naar iets minder exclusiefs maar wel iets bijzonders en vol charme? Bij mij ben je aan het goede adres! Jessie’s Cuisine laat je culinair genieten van prachtige smaakcombinaties en dat voor een schappelijke prijs.

Aan huis, op het bedrijf of op locatie
Jessie’s Cuisine verzorgt met plezier jouw culinaire beleving op het tijdstip en de manier waarop jij het wilt. Geef je een diner of feest en wil je het zelf niet missen? Of concentreer je je tijdens het bedrijfsevenement liever op de inhoud? Jessie’s Cuisine zorgt voor de rest!

Nieuwsbrief