Private dining

Private dining

Private dining is hip en Jessie’s Cuisine weet waarom! Bij jou thuis, op het werk of op locatie dineer je in stijl en geniet je van onze volle aandacht, heerlijke gerechten en bijpassende wijnen in privésfeer. Je hebt geen professionele keuken nodig, met een aantal basisfaciliteiten tovert Jessie’s Cuisine een prachtig diner op tafel. Het aantal gangen, de setting; de keuze is aan jou!

Heb je iets bijzonders te vieren, organiseer je een bedrijfsevenement of zoek je juist een bijpassend diner bij de wijnen uit je wijnkelder? Jessie’s Cuisine verzorgt met charme en creativiteit een op-maat-gemaakt diner dat garant staat voor een unieke culinaire beleving!

Ook een bijpassend wijnarrangement verzorgen wij met veel plezier!

Walking dinner

Ben je met een grotere groep of op zoek naar een informele sfeer?
Denk dan eens aan een walking dinner!

Interactie tijdens het eten waarbij je proost met de een en bijpraat met de ander? Tijdens een walking dinner proef je de heerlijkste culinaire hoogstandjes in een informele sfeer.

Verrassend, culinair en interactief

Het tasting menu bestaat uit verrassende en smaakvolle gerechtjes en vormt een compleet diner van amuse tot dessert. De gerechtjes kunnen makkelijk en staand worden gegeten waardoor je vrij bent om te gaan en staan waar je wilt. Leuk en handig bij het netwerken, bijkletsen met vrienden en familie of wanneer je bent uitgepraat met je tafelgenoot. Jessie’s Cuisine verzorgt met passie en plezier jouw culinaire beleving en organiseert indien gewenst ook de aankleding van de ruimte.

Een walking dinner is leuk, lekker én informeel!

Nieuwsbrief