Mochi – Den Haag

12 augustus 2014 | door Jessie

Ik ben nu drie keer bij Mochi wezen eten en drie keer hebben we heerlijk genoten. Tweemaal in het restaurant en één keer op het terras tijdens Koningsdag 2014 waarbij de hele Mallemolen -het straatje waar Mochi is gevestigd- swingde inclusief de Colombiaanse Lissette en ikzelf.
Tijd dus om hier een blog aan te wijden!

IMAG3627 (1024x612)

Restaurant Mochi is de liefdesbaby van eigenaren Patrick Buyze en Lissette Parra. Hun passie voor eten en reizen komt samen in dit mooie concept waarbij je als gast kunt proeven van de bijzonder spannende fusion van Japans-Latijns Amerikaanse gerechtjes.

Laat je verrassen door het ‘Chef’s Choice Menu’ dat bestaat uit drie gangen. Bij elke gang beleef je maar liefst drie tot vier gerechtjes met verschillende smaaksensaties. Het menu heeft geen dessert, maar mocht je daar zin in hebben, dan staat er genoeg lekkers op de kaart.

De ‘Frikandel Speciaal’ is inmiddels de signature dish geworden van het restaurant. Nee, deze wordt niet geserveerd met curry en ui, maar met koraalvis, Balinese kruiden, kokos, okonomiyaki saus en bosuitjes. Dat noem ik nog eens speciaal!

Het decor van Mochi is mooi verzorgd en toch relaxed. Bij mooi weer kun je op het terras eten.

Foto: Restaurant Mochi

Foto: Restaurant Mochi

Conclusie
Doen! Waarom? Het is weer eens wat anders! Verrassende en interessante smaakcombinaties, de gerechten zijn perfect bereid, goede wijn, mooi verzorgd decor in een intieme, exotische ambiance.

Tip
Mochi is gelegen in de gezellige buurt Willemspark in Den Haag. Hier vind je leuke winkels, bars en andere eettentjes op de Frederikstraat en de Denneweg.

Handige info
Mochi
Mallemolen 12A, 2585 XJ Den Haag
070-326 0612
www.mochirestaurant.com
7 dagen per week geopend vanaf 18.00 uur
Menuprijs: € 37,50

Jessie

Foodie, chef en blogger met passie voor heerlijk eten en genieten.

Volg mij op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Facebook