Een kijkje in de keuken en meer: Mei 2015

9 juni 2015 | door Jessie

We zitten op dit moment echt in een vakantie vibe, ja erg hè?! Haha, nee, natuurlijk niet! In maart kwamen we terug van Bali, in april hadden we leuke uitjes en afgelopen maand  ging ik met mijn ouders en zusje op stedentrip naar Istanbul en met vrienden op wijnreis naar de Bourgogne. Pluk de dag en geniet van het leven!

pizap.com14337648791621

Afgelopen maand draaide ik met Jessie’s Cuisine een paar dagen op volle toeren. Bijzonder was het 40-jarige huwelijksfeest van mijn ouders waarvoor we de High Wine op de boerderij van mijn zwager en zusje verzorgden. Het toppunt was een dinsdag met een ontbijt, lunch én diner op verschillende locaties. Het was bikkelen in de keuken, maar het ging supergoed. Ik was met recht trots op mezelf:-) en, niet onbelangrijk, ik vond het nog leuk ook.

pizap.com14337656035281

Omdat mijn ouders dus dit jaar hun jubileum vieren, staan er allemaal leuke uitjes gepland. Begin mei vertrokken we met zijn vieren naar Istanbul. Even terug in de tijd, op stap met het gezin in oude staat, haha! Ik vond Istanbul zó gaaf! Wat een topstad met prachtige oude bezienswaardigheden, veel leuke eetplekken en de prachtige Bosporus. Binnenkort komt de blog met Istanbul (foodie) tips online.

IMAG2052 (640x362)

Half mei schoven we aan in wijnbar Zies in Utrecht voor een kennismaking met de mensen achter de website wijdrinkenwijn.nl. Eens per maand zullen Jeroen en ik gastbloggen op dit onafhankelijke platform voor wijnliefhebbers. Lees ons artikel over het mogelijke einde van de kurk door global warming.

pizap.com14337920712021

Tijdens het Pinksterweekend waren we op wijnreis in de Bourgogne. We hadden ons goed voorbereid waardoor we een aantal leuke nieuwe adressen hebben ontdekt. Het was supergezellig en het weer was heerlijk. Een wijntrip naar de Bourgogne is een aanrader, niet alleen de wijn is lekker, je rijdt er ook zo naartoe. Binnenkort lees je een artikel vol tips voor een geslaagde wijnreis naar de Bourgogne.

pizap.com14337935462781

De volgende ochtend ging ik naar de Viskantine op de Visafslag in Scheveningen voor een bijzonder leuke kookworkshop georganiseerd door Iglo. Iglo wil mensen meer bewust maken van hun producten, de herkomst en hoe om te gaan met voedselverspilling.

Ook in juni staan er weer leuke dingen gepland! Eind van de week vertrekken we naar Zuid-Spanje voor het huwelijk van lieve vrienden. Zo zie je maar, met die vakantie vibe zit het wel snor!

Tot volgende maand,

Jessie.

Jessie

Foodie, chef en blogger met passie voor heerlijk eten en genieten.

Volg mij op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Facebook