Een kijkje in de keuken en meer: November 2014

5 december 2014 | door Jessie

Vanaf deze maand geef ik jullie elke maand aan de hand van foto’s een kijkje in mijn keuken en alle leuke culi-dingen die ik heb meegemaakt. Veel kijkplezier!

November opdrachten collage
November was een superdrukke en superleuke maand met veel gave opdrachten voor Jessie’s Cuisine. Private dining, catering, vegetarische stiltebuffetten, hapjes, taarten, … Ik draaide overuren, maar het resultaat was geweldig!

IMAG0662 (579x1024)
Natuurlijk heb ik ook nog veel leuke dingen gedaan, zoals sushi eten met vrienden. Zeg nou zelf, heb je ooit zoveel sushi op tafel zien staan voor zes personen?! 🙂

Markthal Rotterdam
Met Jeroen en Ollie culi-shoppen in de Markthal in Rotterdam. Terwijl wij onze neus staken in de kruiden, specerijen, worsten, kazen en al het andere moois voor fijnproevers, had onze kleine fijnproever zo zijn eigen voorkeur: versgemaakte friet van Bram Ladage en mierzoete minidonuts.

IMG_1480 (1024x683)
Op 19 november namen we deel aan de kaas- en wijnproeverij met Harold Hamersma en Bernhard Veldhuyzen van kaas.nl. Lees meer over heerlijke kaas-wijn combi’s en deze leuke proeverij.

IMAG0722 (1024x579)
Jeroen helpen met proeven, proeven en oefenen voor het WSET3 examen! Serious business!

IMG_1100 (683x1024)
We gingen heerlijk uit eten in de Limonadefabriek in Streefkerk, lees hier mijn restaurant review.

IMG_1844 (683x1024)
Met vrienden bracht ik een bezoek aan de geslaagde eerste editie van WineWeekend. Hier lees je meer over dit leuke festival.

Weekend ontbijt
Gelukkig werd ik in het weekend ook verwend met heerlijke ontbijtjes! De recepten vind je binnenkort op de blog.

IMAG0742 (1024x579)
Tja en daar sta je dan met de auto vol met boodschappen op het terrein van de Sligro… Weggesleept worden met een kapotte auto is nooit leuk, gelukkig was het ijzig koud buiten en bleven alle producten lekker koel. Elk nadeel heb z’n voordeel, zullen we maar zeggen.

Image
Op 29 november was het weer zo ver: Jessie’s Cuisine Huiskamerrestaurant! Wat blijft dit toch leuk en gezellig om te doen. Op zo’n avond verwennen we onze gasten met veel culinair lekkers en gezelligheid bij ons thuis. Deze keer was het thema Waanzinnig Wild!

Dit was november. Ik wens je een hele fijne, feestelijke maand december toe!

Tot volgende maand! Jessie.

Jessie

Foodie, chef en blogger met passie voor heerlijk eten en genieten.

Volg mij op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Facebook