Een kijkje in de keuken en meer: Januari 2015

3 februari 2015 | door Jessie

Januari begon verdrietig. Naast de verschrikkelijke aanslagen in Frankrijk, verloor iemand die mij na staat haar man als gevolg van een bruut misdrijf. Als ik ergens niet tegen kan, dan is het dat mensen onrecht wordt aangedaan. Ik vind het onbegrijpelijk en vooral zo jammer. Mijn wens voor 2015 is dat mensen ruimdenkender worden. Gun elkaar vrolijkheid, geluk en liefde. Uiteindelijk is dit wat we allemaal nastreven, toch?

Daarnaast stond januari voor mij persoonlijk en op de blog in het teken van een fitte gezonde start van het jaar. De 30 Day Shred is volbracht! En ik voel me ook daadwerkelijk veel fitter, lekker hoor!

zondigen (1024x1024)
Ik heb maar héél af en toe gezondigd met chocola en deze aardappel-kaas-spekschotel uit de oven. De focus lag namelijk op verrassend lekkere gezonde recepten:-).

JC januari (1024x1024)De maand januari is het komkommertijd in de horeca… Nou niet voor Jessie’s Cuisine! Ook deze maand mocht ik weer veel gave opdrachten verzorgen. Het leuke van mijn werk vind ik dat de setting zo gevarieerd is. Zo verzorgde ik onder andere de hapjes tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst in onze wijk, de plek waar het met mijn afhaalmaaltijden en huiskamerrestaurant allemaal begon. Ik bereidde een dinertje voor een groep topambtenaren in het Johan de Witthuis, deed een walking dinner voor 60 personen bij mensen die thuis een feestje vierden en was weer helemaal blij op mijn vaste trainingslocatie. Ik vind het geweldig om altijd met eten en gastvrijheid bezig te zijn terwijl de sfeer en de mensen steeds verschillen.

En dan hebben we iets heerlijks om naar uit te kijken! De vakantie is geboekt: we gaan rondreizen op Bali! Ontdekken, beleven, genieten en natuurlijk de Balinese keuken goed leren kennen. Ik ben heel erg benieuwd! Natuurlijk ga ik jullie hier alles over vertellen.

Tot volgende maand! Jessie.

Jessie

Foodie, chef en blogger met passie voor heerlijk eten en genieten.

Volg mij op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

1 reactie

  • Josie
    Op 3 februari 2015 om 15:51 uur

    ziet er allemaal HEERLIJK en goed verzorgd uit!

  • Facebook