Een kijkje in de keuken en meer: Februari 2015

11 maart 2015 | door Jessie

Het is alweer bijna half maart, dus de hoogste tijd voor een terugblik op de maand februari. Deze maand was gevuld met alleen maar leuke dingen. Weinig werk, maar wel tijd voor onze drieweekse vakantie naar Bali!

Kijk je mee?

Collage high tea

Voordat we op vakantie gingen hebben mijn vriendinnen en ik op passende wijze onze met zweet en tranen volbrachte missie de 30-Day Shred van Jillian Michaels gevierd. Op zondagmiddag trakteerden we onszelf op een heerlijke pedicure en facial bij Aveda in Den Haag, waarna we genoten van zoet en zout tijdens de high tea bij Lapsang en afsloten met wijn, kaas en ham in wijnbar Grapes & Olives. Na een korte Shred pauze hebben we de draad weer opgepakt, hetzij wat minder intensief:-). In Grapes & Olives hangt trouwens een leuke sfeer dankzij het houten meubilair en de DJ die relaxte oldies draait.

Collage wijnbar

Op 12 februari waren Jeroen en ik uitgenodigd voor de wijnproeverij van de Union des Grands Crus in het Krasnapolsky hotel in Amsterdam. Wijnprofessionals mochten hun neuzen steken in alle grand cru wijnen van 2012. Na de proeverij, die gek genoeg best vermoeiend was, haha, haalden we een frisse neus en wandelden naar de Foodhallen. Ik vind deze plek echt te gek. Zo gaaf om te zien dat dit concept zo goed is geslaagd en dat het er bomvol zit met genieters. Op YouTube vind je het impressiefilmpje van deze leuke dag.

collage wijnproeverij foodhallen

And then we we’re off! Drie weken relaxen, genieten, cultuur snuiven en lekker eten. Ik vind Bali een gave bestemming. Het is afwisselend, de mensen zijn supervriendelijk en de prijs-kwaliteitverhouding is meer dan goed. Je eet de heerlijkste gerechten, ja, ook ik als niet zo Aziatisch georiënteerde foodie. Toppunt was drie keer rijst op een dag, dus ook voor het ontbijt. Maar dat was maar één keertje hoor;-). Heb trouwens ook leuke fusion gerechtjes ontdekt. Die ga ik binnenkort proberen te maken. Binnenkort meer Bali inspired food & film op de blog!

Collage1

collage

6 maart waren we weer op Schiphol en zaten ’s ochtends vroeg aan een broodje kaas. Ooh, dat was lekker!

Tot volgende maand,

Jessie.

Jessie

Foodie, chef en blogger met passie voor heerlijk eten en genieten.

Volg mij op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Facebook