Bijna Valentijn: 5X liefdevolle inspiratie om samen te genieten!

7 februari 2015 | door Jessie

Valentijnsdag is voor de één een moetje en voor de ander dé dag van de liefde en de romantiek. Zelf zit ik er een beetje tussen in, voor mij hoeft alle poespas niet persé, maar om Valentijnsdag als excuus te hebben om samen even extra te genieten… Daar kan ik me wel in vinden. Zeker als het gepaard gaat met lekkernijen! Ga jij jouw liefde deze Valentijn in het zonnetje zetten? Lees hier dan onderstaande tips!

Ontbijt op bed
ontbijtVerras je liefste met een heerlijk ontbijt op bed. Niks is zo fijn om ’s ochtends te worden verwend met allerlei heerlijkheden. Geef er een extra romantisch tintje aan met bijvoorbeeld deze fruitspiesjes en geroosterde boterhammetjes in hartenvorm. De overige ontbijtrecepten zijn ook aan te raden!

Romantisch Parijs
pizap.com14232264637391Neem jouw lief mee op een romantisch weekendje naar Parijs en koop dit boekje (verkrijgbaar bij Fnac en Virgin). Ontdek samen de stad van de liefde en kus elkaar op alle plekken die in het boekje staan. Tip uit eigen vakantiedoos: leuk om selfies te maken:-). Romantiek en hilariteit gegarandeerd!

Drie-gangen diner
Valentijn 3 gangen menu

Romantisch dineren bij kaarslicht? Met deze recepten heb je alvast de ingrediënten voor een gezellige avond! Het voorgerecht is een blini met gerookte zalm in hartvorm, de truffelrisotto is gewoon lekker, romig en hartverwarmend en met chocola sluit je een romantisch diner perfect af. Het basisrecept voor de brownie vind je hier. Pimp hem op met wat lobbig geslagen slagroom, rood fruit, munt en eventueel een hartje gemaakt van aardbeiengelatine.

Bubbels, bubbels, bubbels!
IMG_3299 (533x800)Plop samen een mooie fles open en geniet. Simpel, snel maar o zo fijn.

Romantische film en hippe kaasfondue
hippe kaasfondueLekker op de bank hangen met een goeie romantische film en een heerlijke kaasfondue binnen handbereik. Hoe fijn en relaxed is dat!

Fijne Valentijn!!

Jessie

Foodie, chef en blogger met passie voor heerlijk eten en genieten.

Volg mij op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Facebook