Wicked Wines – Den Haag

26 april 2015 | door Jessie

Wicked Wines, we love it! Een paar jaar geleden zaten we al eens op het fijne terras van Wicked Wines, geen idee hebbende dat achter de ramen van het pand een stijlvolle en gezellige wijnbar zit waar je ook nog eens goed kan eten.

Wat vinden we zo leuk aan Wicked Wines?

Nou, ten eerste de wijnkaart. Deze is klein maar fijn, met voldoende keuze zonder dat je een dik boek hoeft door te bladeren en door de druiven de wijn niet meer ziet. De wijnen kosten 4-7 euro per glas, wat absoluut schappelijk is. Daarnaast hebben ze ook aan de bierliefhebber gedacht, er staat namelijk een heuse bierkaart op tafel met speciaalbieren. Het personeel is enthousiast en zeer correct én proeft alle wijnen in combinatie met de voorgestelde gerechten om zo de gast het beste te kunnen adviseren.

IMG_5537 (640x426)

Waar en wie

Wicked Wines ligt aan het Anna Pauwlonaplein, tegen het centrum van Den Haag aan. Het is een geliefde plek bij de ‘locals’, waaronder veel expats uit de buurt. Vooral bij mooi weer bloeit dit plein helemaal op. De terrassen zitten dan vol culinaire genieters want naast Wicked Wines, is er nog een aantal andere restaurants op het plein, waaronder Restaurant Publique.

Wij proefden (onder andere;-))

Rueda Verdejo van Beroina Bodegas uit Spanje
Goede tip van Wicked Wines; de wijn heeft veel body en tegelijkertijd knisperende frisse tonen. Tonen van passievrucht en lychee.
Val Minor, Rias Baixas uit Spanje
Deze wijn heeft een licht bittertje en tonen van toast en noot

IMG_5534 (640x427)

Tips

Wicked Wines is sinds kort ook open voor de lunch. Op zondagmiddag kun je aanschuiven voor de Sunday Roast en last but not least serveren ze uiteraard een High Wine met amuses (vanaf € 23,50 p.p.).

Handige info

Wicked Wines
Bazarstraat 42, Den Haag
www.wickedwines.nl
070-3458660
Dagelijks geopend vanaf 11.00 uur.

IMG_5533 (427x640)

Jessie

Foodie, chef en blogger met passie voor heerlijk eten en genieten.

Volg mij op

Facebook