Lebua Tower, lekkere luxe in Bangkok!

22 mei 2013 | door Jessie

Dat je in Azië heerlijk kunt eten behoeft geen nadere uitleg. Een van mijn persoonlijke hoogtepunten (letterlijk!) is The Dome in hotel Lebua Tower in Bangkok (je weet wel, die uit de film Hangover II).

De avond begint met een drankje in de trendy Sky Bar op de 63ste verdieping. Terwijl jij geniet van het waanzinnige uitzicht over de zinderende stad en de Chao Phraya River, schenkt de barman je een lekkere cocktail in.

Onder de sterrenhemel met klanken van een jazz combo op de achtergrond, kun je in het openluchtrestaurant Sirocco mooie gerechten uit de Mediterrane keuken nuttigen.

Het summum is echter het restaurant Mezzaluna op de 65ste verdieping. Hier staan de tweelingbroers en topchefs Thomas en Mathias Sühring garant voor een culinaire verwennerij. Zij weten als geen ander de Europese, Mediterrane keuken te combineren met subtiele Aziatische smaken. Hun geweldige seizoensgerechten weten ze perfect te combineren met fantastische wijnen van over de hele wereld. Het is jammer dat Michelin geen sterren uitdeelt in Azië, anders hadden zij er op zijn minst twee verdiend. Neem wel je creditcard mee, want goedkoop is het zeker niet. Maar zonder twijfel is de hele ervaring het meer dan waard! Gegarandeerd een hele avond intens genieten met al je zintuigen.

Goed om te weten:
Dresscode: Smart casual. Dus met slippers of korte broek kom je niet boven (ook niet voor een biertje of foto).

Jessie

Foodie, chef en blogger met passie voor heerlijk eten en genieten.

Volg mij op

1 reactie

 • Jurre
  Op 23 mei 2013 om 09:40 uur

  Kleine sfeerimpressie:
  http://youtu.be/vpxHrpymwuU

 • Jessies Cuisine


  Warning: array_slice() expects parameter 1 to be array, object given in /home/jessiescom/domains/jessiescuisine.com/public_html/wp-content/themes/jc/footer.php on line 8

  Nieuwsbrief

  Volg ons ook op

  © 2021 | alle rechten voorbehouden | algemene voorwaarden | disclaimer