Chocolade waar je blij van wordt

2 oktober 2014 | door Jessie

Bij het Franse merk Le Comptoir de Mathilde hebben ze begrepen dat chocolade en delicatessen een beleving moeten zijn. Vorig jaar wandelden we tijdens onze vakantie in het Franse dorp Pézenas en werden onze ogen getrokken door een winkel van Le Comptoir de Mathilde. De authentiek ogende gevel met hout en de sfeer in de winkel trokken ons als een magneet naar binnen.

IMG_1413 (666x1024)

In Le Comptoir de Mathilde word je verrast door verleidelijke en originele chocolade. Grappige chocolade lolly’s, breekchocolade in houten dozen, zelf-maak-chocolademelk, chocoladepizza’s, … De uitstraling en verpakking van de chocolade is al een cadeautje op zich. Daarnaast verkopen ze ook heerlijke delicatessen zoals diverse soorten olijfolie, patés, tapenades en allerlei soorten peper en zout uit de wereld.

IMG_9698 (1024x654)

Afgelopen zondag werd ik verrast door vrienden met een heus stuk breek-chocola van Le Comptoir de Mathilde. Wat blijkt? Goed nieuws! De chocolade is, weliswaar in een beperkt assortiment, ook te koop bij de Bijenkorf.

IMG_9704 (1024x656)

Mocht je echter op vakantie een winkel van Le Comptoir de Mathilde tegenkomen, stap dan zeker even binnen. Erg leuk om te zien en wellicht kun je er een aantal souvenirs in te slaan.
www.lecomptoirdemathilde.com

IMG_1414 (1024x683)

Jessie

Foodie, chef en blogger met passie voor heerlijk eten en genieten.

Volg mij op

Facebook